Ünvan:  ÜÇGE Mağaza Ekipmanları Paz.Tic.A.Ş

Kategori : Sanayi, Ekipman

Adres : Işıktepe OSB Kahverengi Cadde No:16 Nilüfer/BURSA

Mail: [email protected]

İletişim : +90 0224 280 00 00

Web : www.ucge.com 

ÜÇGE, 44 yıllık deneyimi ve yenilikçi vizyonu ile perakende ve lojistik sektörlerinin dünyadaki en önemli tedarikçilerinden biridir. 90 ülkeye ihracat yapan ÜÇGE, ürün çeşidine yönelik özel ürünleri ile hipermarket, elektronik – yapı market, butik mağaza, kozmetik, eczane, züccaciye ve sanayinin diğer farklı kollarındaki pek çok satış alanı için mağaza ekipmanları ve depo raf sistemleri üretmektedir.

ÜÇGE, alanında ihtiyaç duyulan tüm malzemeleri işleyebilen ve bu özelliği ile Avrupa’nın en büyük entegre tesisine sahip firması

ÜÇGE standart metal raf üretiminin yanı sıra butik ve mağaza konsept tasarımlarına uygun her türlü ahşap kaplama, paslanmaz çelik, tel, pleksi, cam, deri-kumaş döşeme, lake boyama vb. uygulamalarla tüm malzemeleri incelikle işlemekte ve arzu edilen tasarıma dönüştürmektedir. ÜÇGE, bugün geldiği noktada Avrupa’da mağaza ekipmanları ve raf sistemleri sektöründe ilk beş firma içerisinde yer alan ve Avrupa’nın en büyük entegre tesislerinde faaliyetlerini sürdüren, ulusal ve global markaların tercihi bir firmadır.

ÜÇGE, sektörünün ilk ve tek AR-GE Merkezi

ÜÇGE kurulduğu günden bu yana sektöründe ‘ilk’leriyle bütünleşmiş, üretim, teknoloji, AR-GE, inovasyon ve patent alanlarında sürekli proje üreten, yenilikçi ürünlere imza atan bir firmadır. 2018 yılında Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından Ar-Ge Merkezi olarak onaylanarak sektöründe ilk ve tek Ar-Ge merkezi olmuştur. Üretim süreçlerinde robotik teknolojiyle ilerleyen ÜÇGE, aynı zamanda insana verdiği değerle de tüm projelerde deneyimli çalışanlarının ustalığı ışığında ve toplamda 100’e yakın AR-GE ve mimar ekibi ile hem sektörün gelişimi hem de global pazarda Türkiye’nin rekabet gücünü artırmak için fikir üretiyor, tasarlıyor ve proje geliştiriyor.

ÜÇGE, Avrupa’nın merkezinde

ÜÇGE, 2018 yılında, Avrupa’nın en önemli yatırım merkezlerinden biri olan Almanya Köln’de WORLD Warenhandels Gmbh adıyla yeni bir şirket kurmuştur. Bu bölgedeki ofis ve depo yapılanması ile uluslararası faaliyet gösteren müşterilerine depolama, nakliye, montaj, satış sonrası hizmetler ve gümrükleme konularında yüksek avantaj sağlamaktadır.

ÜÇGE, marka gücünü aldığı ödüller ile taçlandırıyor

ÜÇGE’de üretimden yönetime tüm iş süreçlerinde başarıyla uygulanan stratejiler; her alanda kalite prensibinin bir yansıması olarak, TS – EN ISO 9001 ve CE belgelerinin yanı sıra birçok başarı sertifikası ve ödül de kazandırmıştır.

Ulusal ve uluslararası alanda saygın kurumlar tarafından layık görülen bu başarılar; ÜÇGE’nin geçmişten gelen sektörel birikimini ortaya koyarken, gelecekte yer alan büyük hedeflerine de ışık tutmaktadır.

ÜÇGE’nin son dönemde aldığı ödüller:

Türkiye’de tasarımla markalaşmanın yolunu açmayı hedefleyen ve geçtiğimiz yıl 8’incisi düzenlenen Design Turkey “Endüstriyel Tasarım Ödülleri”nde patentli ürünü Saturn Raf Sistemlerinden “Ayarlı Sepetli Ünite” ve “Bio Meyve Sebze Ünitesi” ile “2019 İyi Tasarım Ödülü”
2017 yılında 6’ncısı düzenlenen Design Turkey “Endüstriyel Tasarım Ödülleri”nde Saturn Raf Sistemleri ile kazanılan “2017 İyi Tasarım” Ödülü
Bursa ilinde Mobilya Sektöründe 2012-2016 yıllarında En Çok Patent Başvurusu Yapan Firma Ödülü
Şubat 2018’de düzenlenen, İstanbul Demir ve Demir Dışı Metaller İhracatçıları Birliği(İDDMİB)’in, metal sektörüne yönelik ihracatta başarıya imza atan şirketleri ödüllendirdiği “İhracatın Metalik Yıldızları Ödül Töreni”nde ÜÇGE, “İhracatın Metalik Yıldızı” Ödülü
Yılda 5000 mağaza donatan ÜÇGE, aldığı ödüller ile de mağaza ekipmanları ve perakende sektörüne kattığı değeri ve bu alandaki marka gücünü taçlandırmaya devam etmektedir.

Sosyal Sorumluluk

ÜÇGE, üretimin yanı sıra sürdürülebilir gelecek için de sürekli yatırım yapmakta, kendini geliştirmektedir. Eğitim kurumlarının ihtiyaçlarını karşılayan, ilköğretimden üniversitelere kadar tüm öğrenim kademelerinde sanayi-okul işbirliğini geliştiren, engelli çocukların toplumsal hayata dahil olması için bu alanda eğitim veren okullarla işbirliğini sürdüren, üretim süreçlerinde sürekli iyileştirmelerle çevreye zarar vermeyen, çevre dostu projeleri hayata geçiren ÜÇGE, topluma ve doğaya karşı da sorumluluklarını yerine getirme çabasıyla aralıksız çalışmaktadır.

Hedef dünya liderliği…

ÜÇGE çatısı altında faaliyet gösteren 9 şirketi, Bursa’da kurulu 6 ayrı fabrikasında 750 çalışanı, Almanya’daki depo ve ofisi, dünya genelinde 40’ı aşkın distribütörü ile hizmet vermekte ve uluslararası düzeyde 1 numara olma hedefi ile ilerlemektedir.

Foto Galeri

Firmanın Haberlerini Görmek İçin Tıklayınız

ODIS | Automated Retail System

iECO Geri Kazanım Sistemi | Geri Dönüşüm Makinesi | Sirius Akıllı Çözümler | ÜÇGE

ÜÇGE SiparişToplama Arabası / Order Picking Trolley