Ünvan: REVEGO | Çevresel Çözümler ve Teknolojileri

Kategori : Çevresel Çözümler ve Teknolojileri

Adres : Işıktepe OSB Mahallesi Kahverengi Cad. No:16 16215
Nilüfer / BURSA – TÜRKİYE

Tel : +90 (224) 280 00 00

Mail : [email protected]

Web : https://revego.com.tr/

REVEGO Çevresel Çözümler ve Teknolojileri AŞ, çevre politikaları kapsamında sektörüne yönelik; ürün geliştirme, yazılım sistemleri ile dijital altyapı ve depolama sistemleri ile uçtan uca çözümler geliştirmektedir. Bu alanda ilk etapta sistemi ve yazılımı kendi bünyesinde hayata geçirilen Depozito İade Makineleri, Kamusal İade Merkezleri ve Doğrulama Tesisleri çözümleri üretmektedir. Ulusal ve uluslararası pazarda tasarım, yazılım, üretim, dağıtım, pazarlama, montaj ve satış sonrası hizmetleri kapsayan tüm süreçleri 10.000 m² alana sahip fabrikasında faaliyet göstermektedir.

REVEGO, ÜÇGE Şirketler Grubu çatısı altında faaliyet gösteren 9 şirketten biridir.

48 yıllık köklü geçmişi ile ÜÇGE; mağaza ekipmanları, depo raf sistemleri, akıllı depolama, dijital sistem çözümleri, çevresel Çözümler ve çok çeşitli endüstriyel ürün yelpazesi ile dünyanın önemli tedarikçilerinden biri olarak faaliyetlerini sürdürmektedir.

ÜÇGE Grup, sürdürülebilir bir gelecek için sektörü, müşterileri ve dünya için değer yaratma hedefiyle ilerlemeye devam ediyor. Bu doğrultuda, 2020 yılında REVEGO ile geri dönüşüm alanında Ar-Ge, üretim ve yazılım faaliyetlerine başladı. Kısa sürede büyük başarılar elde edildi ve önemli projeler hayata geçirildi.

REVEGO’nun çevresel çözümler için ilk etapta tasarlamış olduğu “Depozito İade Makinelerinin” amacı; ürünü doğru tanımlayarak toplamak ve tüketiciye depozito bedelini iade etmek. Tüketici, ürün depozitosunu geri alırken çevreye katkı sağlayarak karbon ayak izini azaltıyor ve sürdürülebilirliğe destek oluyor. Boş ambalaj Depozito İade Makinelerine atılırken üzerindeki özel barkod okunarak görüntü ve ağırlık ile eşleştiriliyor. Ambalajlar bilgilerine göre ayrıştırılıyor ve minimum hacim için ezilerek ya da kırılarak depolanıyor. Tüketiciye de fiş, cep cüzdan veya karta yükleme aracılığıyla depozito bedeli iade ediliyor. Nihayetinde yüzde 90 doğaya salınan bu ambalajların toplanarak ekonomiye kazandırılması hedefleniyor.

Geleceğin İçin
Geri Dönüştür

REVEGO geleceği şekillendirme misyonumuzu dönüşümle birleştiriyoruz. Çevre teknolojileri alanındaki öncülüğümüzle, sürdürülebilir bir dünya için somut adımlar atıyoruz. Sadece iş yapış biçimimizi değil, aynı zamanda dünyanın nasıl dönüşebileceğini yeniden hayal ediyor ve bu vizyon doğrultusunda yenilikçi çözümler üretiyoruz.

Firmanın Haberlerini Görmek İçin Tıklayınız