Ünvan: İş Gıda A.Ş

Kategori : Hızlı Servis Restoran

Adres : Rüzgarlıbahçe, Cumhuriyet Cd. İş Plaza No:2, 34810 Beykoz/İstanbul

Tel : (0216) 425 25 30

Mail : [email protected]

Web : www.isholding.com

Dünyaca ünlü global markalar KFC, Pizza Hut ve Krispy Kreme’i çatısı altında bulunduran İş Gıda, Türkiye’de hızlı servis restoran sektörünün önemli oyuncularından biridir. İş Gıda, 2020 yılında KFC ve Pizza Hut’ın, 2022 yılında ise Krispy Kreme’in isim hakkını alarak bu üç güçlü markayı çatısı altında toplamıştır. 

Lezzetlerini taptaze tavuk etleri ve 11 baharatlı gizli tarifi ile hazırlayan KFC ve Türkiye’yi pizza ile tanıştıran ilk global pizza markalarından Pizza Hut, 2024 yılı itibarıyla Türkiye’deki 35. yılını, günlük ve taze üretilen lezzetleriyle dünyaca ünlü donat markası Krispy Kreme ise 15. yılını kutlamaktadır.

KFC’de 300’ü, Pizza Hut’ta 250’yi aşkın restoranı ve Krispy Kreme’de 80’e yakın mağazası bulunan İş Gıda, 630’a yakın restoran ve mağazası ile 10 binden fazla kişiye istihdam sağlamaktadır. Restoran sayısıyla Ortadoğu ve Avrupa’daki en büyük hızlı servis restoran işletmecileri arasında yer alan İş Gıda, yine önemli global markalardan Taco Bell’in de Türkiye master franchise’ıdır. Ayrıca İş Gıda bu yıl güçlü bir büyüme sergileyerek global anlamda da önem taşıyan Fortune 500 listesinde yer almıştır.

İş Gıda, dışa bağımlılığını minimuma indirerek performansını ve hizmet kalitesini artırmak adına kurulan şirketler ile kendi ekosistemini oluşturmuştur. İş Gıda’nın ekosisteminden doğan grup şirketlerinden İş Ekspres kurye ve operasyon desteği, İş Sistem teknoloji çözümleri, Ishway ise tedarik zinciri alanında grup bünyesindeki tüm global markalara lojistik desteği vermektedir.

Firmanın Haberlerini Görmek İçin Tıklayınız