Ünvan: MR.DIY TURKEY Ev Gereçleri ve Yapı Malzemeleri İthalat A.Ş.

Kategori : Yapı Marketler

Adres : Esentepe Mah. Harman 1 Sokak Levent Sekoya Plaza No:8 Kat:3 İç kapı no:1 34394 Şişli/İstanbul

Tel : +90 850 224 5555

Mail : [email protected]

Web : https://www.mrdiy.com/tr/

MR.DIY ilk olarak Temmuz 2005’te Kuala Lumpur, Malezya’daki Jalan Tuanku Abdul Rahman’da küçük bir hırdavatçı dükkanı olarak kapılarını açtı. Bugün, MR.DIY, Malezya, Singapur, Tayland, Brunei, Endonezya, Filipinler, Kamboçya, Hindistan ve Türkiye gibi ülkelerdeki mağaza ağını genişleterek dünya çapındaki en büyük Yapı Market ve Ev Gereçleri perakendecilerinden biri haline geldi.

MR.DIY mağazaları yaklaşık ortalama 1.000m2 üzerine kurulu ve konforlu ve sağlıklı bir aile alışveriş deneyimi sunmaktadır. MR.DIY, dünya çapındaki tüm mağazalarında yıllık 188 milyondan fazla müşteriye hizmet vermektedir.

MR.DIY mağazaları, Hırdavat, Ev Gereçleri & Dekorasyon, Elektronik, Kırtasiye & Spor Malzemeleri ve diğer (oyuncaklar, otomotif aksesuarları, takı ve kozmetik) kategorilerden oluşan toplam 5 ana kategori olmak üzere geniş bir ürün yelpazesi sunmaktadır.

Şirket, “Daima uygun fiyat”sloganına sadık kalarak, çok çeşitli, kaliteli ürünler sunarak ve yenilikçi yaklaşımı ile birlikte müşterileri her zaman ilk sıraya koymaktadır.

Firmanın Haberlerini Görmek İçin Tıklayınız